Armata SUA a publicat filmul incidentului dintre drona americană MQ-9 Reaper și avioanele rusești de luptă deasupra Mării Negre (Video)

  de Special Arad | 16 March 2023, 4:34 PM | Internaţional

  0

  (foto: Captură video Twiter)

  Armata SUA a făcut publice imaginile cu incidentul dintre drona americană MQ-9 Reaper și avioanele rusești de luptă deasupra Mării Negre.
  Clipul declasificat de oficialii militari americani surprinde momentele în care un avion Suhoi rusesc aruncă combustibil peste dronă, în tentativa de o intercepta, în timpul zborului de marți de deasupra Mării Negre. Oficialii americani susțin că filmul surprinde și o elice deteriorată de ciocnirea cu avionul rusesc.

  Înregistrarea video este surprinsă de camera dronei MQ-9 Reaper. Imaginile arată un avion de vânătoare rusesc Suhoi SU-27. Pe măsură ce se apropie, avionul aruncă combustibil, în tentativa de a intercepta drona americană.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.