vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ministrul Nelu Tătaru, după noul record de infecții: „Sunt și previziuni sumbre. Următoarele două săptămâni sunt cruciale”

  de Special Arad | 17 iulie 2020, 6:54 PM | Naţional | Sănătate

  0

  Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, la Antena 3, că evoluția epidemiei depinde foarte multe de ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni, după recordul de îmbolnăviri cu noi coronavirus înregistrat în ultimele 24 de ore.

  „Sunt 2 săptămâni cruciale. Dacă evităm zone aglomerate, dacă purtam măști în spatii închise, putem lăsa timp corpului medical să gestioneze cazurile de acum din ATI. Sunt și previziuni sumbre, la o mie, o mie și ceva de cazuri pe zi, dar eu sper să nu ajungem acolo. În acest moment suntem cam ca în aceeași perioadă de creștere față de luna aprilie, dar acum avem măsuri de relaxare plus vid legislativ, consider că în decurs de 2-3 săptămâni putem echilibra aceasta situație să mergem pe o pantă descendentă”, a declarat Nelu Tătaru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.