duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Energiei: „Nu era nevoie de tevatura schimbării contractelor de energie electrică. Vor fi probleme cu românii plecați de acasă, în străinătate”

  de - | 12 ianuarie 2021, 8:33 AM | Naţional

  0

  (foto: Ziarul Bursa)

  Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că întreg procesul prin care românii își aleg furnizorul de energie electrică se desfășoară anevoios. El crede că românii nu trebuiau puși pe drumuri, ci companiile să își înainteze ofertele către ei, scrie stiripesurse.ro.

  Virgil Popescu: „Nu era nevoie de tevatura schimbării contractelor de energie electrică. Nu pun termen într-o lună, două sau trei și să-l pun pe om oe drumuri. (…) Vor fi probleme cu românii plecați de acasă, în străinătate. Dacă locuiește cineva în locuința respectivă totuși își pot face modificarea. Dar pentru cei din străinătate mă bazez că se pricep să folosească email-ul și e mai ușor. Problema e la cei din mediul rural, persoane în vârstă, care nu se pricep.

  De asemenea, pe viitor trebuie să simplificăm procedura de schimbare a furnizorului. Se cer multe acte”, a spus Virgil Popescu, ministrul Energiei, la Digi24.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.