joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Educației se pronunță în favoarea deschiderii școlii cu prezență fizică

  de - | 4 august 2021, 8:27 AM | Educaţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Școala ar urma să înceapă la 13 septembrie cu prezența fizică a tuturor elevilor – este propunerea ministrului Educației.

  Sorin Câmpeanu vrea să se reununțe la scenariile în care erau combinate orele pe internet cu cele cu prezență în bănci. El spune că personalul din învățământe este una dintre categoriile cu cele mai multe persoane imunizate contra coronavirusului, potrivit Europa FM.

  ”Bazându-mă pe informațiile pe care le am, bazându-mă pe cunoașterea condițiilor din școli, în care regulile sanitare au fost respectate mai riguros decât în orice alte locuri, cu excepția unităților sanitare, bazându-mă pe nivelul ridicat de vaccinare al personalului din învățământ, în raport cu orice altă categorie de personal, mă pronunț cât se poate de clar în favoarea deschiderii școlii cu prezență fizică pentru toți elevii, fără scenarii de funcționare”, a spus ministrul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.