luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Economiei anunță că a început producția de măști și combinezoane în țară și că, din 15 aprilie, vor exista suficiente pentru toată lumea

  de Special Arad | 5 aprilie 2020, 11:15 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi 24, că în România s-a început producția de măști și combinezoane, dar și că, din 15 aprilie, vor fi suficiente măști pentru toată lumea, de la populație, la medici.

  „S-a pornit producția în țară de măști și combinezoane. Primim cereri din partea unor firme care doresc să producă. Săptămâna viitoare vom pune în practică o metodă de achiziție a tuturor. Măști și combinezoane, inclusiv biocide. Producătorii români să știe că au unde să vândă aceste produse. Cred că, începând cu 15 aprilie, vom putea produce suficiente măști să ajungă la populație și la medici. Cred că ești mult mai în siguranță din punct de vedere sanitar, dacă ieși din casă purtând o mască”, a declarat Virgil Popesc, ministrul Economiei, la Digi 24.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.