duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministerul Educației a prelungit perioada de înscriere la Bacalaureat și încheierea situației școlare pentru elevii din anii terminali

  de Special Arad | 30 mai 2023, 10:47 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Ministerul Educației anunță prelungirea perioadei de înscriere a candidaților la sesiunea iunie-iulie a examenului național de bacalaureat 2023 până la data de 9 iunie 2023. De asemenea, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă, situația școlară a elevilor se poate încheia până la aceeași dată, 9 iunie 2023.

  Ordinul ministrului educației nr. 4.339/2023 a fost publicat în Monitorul Oficial și a fost transmis inspectoratelor școlare județene / municipiului București.

  Ministerul precizează că aceste modificări nu afectează în niciun fel calendarul de desfășurare a probelor de evaluare a competențelor sau a probelor scrise din cadrul examenului de bacalaureat 2023 sau calendarul de desfășurare a probelor scrise ale Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.