Ministerul Apărării Naționale face angajări pentru postul de soldat profesionist

  de Special Arad | 16 aprilie 2020, 1:22 PM | Știri Arad

  0

   Ministerul Apărării Naționale desfășoară şi anul acesta, prin Biroul informare-recrutare al Centrului militar judeţean Arad, activitatea de recrutare a tinerilor – băieți și fete, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani, cu sau fără stagiu militar, pentru profesia de soldat profesionist.

  Sunt scoase la concurs 2810 locuri la nivel naţional, din care 100 de locuri pentru judeţul Arad, disponibile la Unitatea militară 01249 din Cetatea Aradului.

  Candidaţii pot opta pentru  arme şi specialități militare precum: infanterie, auto, rachete şi artilerie antiaeriană, artilerie și rachete, medical, intendenţă,  comunicaţii şi informatică.

  Termenul limită de  înscriere a candidaţilor este 29 aprilie 2020.

  Asemenea celorlalte categorii de personal din Armata României, soldaţii profesionişti beneficiază de o serie de avantaje, cum ar fi: educaţie gratuită; calificare profesională; siguranţa locului de muncă; salariu care asigură un trai decent; locuinţă de serviciu sau compensaţie lunară pentru chirie; echipament şi hrană gratuite; posibilităţi de promovare; acces la facilităţile de recuperare, sportive şi recreative ale Ministerului Apărării Naționale; asistenţă postcarieră.

  Datorită restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare, înscrierea candidaţilor se poate face doar la nr. de telefon 0257 282447, 0257 281693(interior 128) sau pe adresele de e-mail [email protected], [email protected], [email protected] .

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.