sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Minciunile primarului Falcă au picioarele scurte. Foarte scurte (Foto dovadă)

  de Andrei Fuliaș | 3 martie 2017, 1:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Înțelepciunea populară spune că „minciuna are picioare scurte”. Noi am spune că minciuna are picioare tot mai scurte, mai ales în cazul unor oameni care mint doar ca să nu tacă, nerealizând că minciuna lor poate fi demontată în „doi timpi și trei mișcări” – cum spune o altă vorbă de prin popor.

  Să trecem la subiect! Ieri, colegul nostru, Miță, scria un pamflet intitulat <Au dispărut mărțișoarele lui Falcă din Takata! Serviciul Doi ș’un sfert a intrat pe fir! Un comisar „mort”!>. Așa cum obișnuim noi, între colegi, ne distribuim unii altora articolele pe conturile noastre de Facebook. A fost și cazul articolului lui Miță.

  Surpriza a venit însă azi noapte, când în jurul orei 1:00, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cel la adresa căruia scria Miță pamfletul, s-a „găsit” să ne facă mincinoși. Mai exact, acesta scria următorul comentariu: „Mare minciuna……eu nu am trimis niciodata martisoare doamnelor de la Takata.Mari caractere aceste oameni …care se cred si mari moralisti”.

  Comentariul a fost editat și corectat în această dimineață, probabil de către vreunul din consilierii care îi administrează pagina. Cu toate acestea, minciuna prin care Gheorghe Falcă ne face mincinoși a rămas.

  Ei bine, domnul Falcă, se pare că, în cei doi ani în care m-am ocupat de imaginea și de comunicarea dumneavoastră și a PNL Arad, n-ați reținut câteva aspecte referitoare la mine, cum ar fi faptul că eu nu mint, nu uit și că tot ceea ce afirm pot să și dovedesc.

  Așa că, Miță n-a mințit atunci când a spus că în trecut ați trimis mărțișoare doamnelor de la Takata. Eu n-am uitat că am fost președintele tinerilor liberali și că eram unul dintre cei care au organizat acele acțiuni de împărțit mărțișoare. N-am uitat nici că eu am urcat pe pagina de Facebook a PNL Arad pozele cu tinerii care împărțeau mărțișoare doamnelor și domnișoarelor de la Takata exact pe 1 martie 2016. Mai țineți minte, domnule Falcă, ce scria pe acele mărțișoare? Dacă nu mai țineți minte, vă reamintesc. În partea din față era sigla PNL, iar pe verso era un mesaj semnat de Gheorghe Falcă.

  Așadar, în cazul dumneavoastră, domnule Gheorghe Falcă, minciuna are picioare foarte scurte! Și nu doar minciuna asta…

  Pentru conformitate, vă lăsăm să vă delectați cu următoarele fotografii.

  Notă: Fețele tinerilor care au împărțit mărțișoarele au fost blurate fiindcă aceștia nu fac obiectul acestui material.

  comentariu falca

  comentariu falca editat

  colaj martis

  mart takata

  martisoare takata (1) martisoare takata (2) martisoare takata (3) martisoare takata (4) martisoare takata (5) martisoare takata (6) martisoare takata (7) martisoare takata (8) martisoare takata (9) martisoare takata (10)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Prefectul trebuie să intervină și să-l destituie pe acest Mare Mincinos numit falcă.

   „Domnului Prefect Cosmin Pribac
   Cer demiterea Primarului ghorghe falcă. Motivarea este simplă! Este Mincinos pe documte.”

   Cum ar putea în continuare, cetățenii Aradului, să mai aibă încredere într-un Primar Mincinos.
   El ar trebui să aibă încrederea noastră pentru a adminsitra Municipiul?
   Este un mincinos dovedit, obraznic, arogant și manipualtiv.

   „Domnule Prefect Pribac, eliberați-ne de dictatura falcă!”

   Jos falcă!

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.