Primăria Arad, „asaltată” de TAB-uri și blindate ale Armatei americane și române | Foto / Video

  de [email protected] | 11 iulie 2017, 12:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  3

  Militarii de la Regimentul 2 Cavalerie din Statele Unite, militarii de la Craiova și Batalionul de Vânători de Munte din Brad și-au expus în fața Primăriei Arad artileria grea, în cadrul unui antrenament militar românesc în cooperare cu Armata SUA.

  Arădenii pot face poze alături de soldații americani și români, alături de cele două TAB-uri (77 și 79), un MOWAG Piranha, un autovehicul blindat contra minelor de tip „Buffalo”, o mașină militară de transport personal „Humvee” sau o mașină de geniu american. De asemenea, pe platoul din fața Primăriei, în cateva standuri, sunt expuse armamente de dimensiuni mici, mijlocii și mari, precum și alte echipamente militare.

  Printre oameni se mai „plimbă” și un tanc de spionaj de dimensiuni mici, fiind teleghidat de către un soldat american.

  Urmează să mai ajungă în aproximativ o oră, din Ungaria, alte trei striker-e ale Armatei americane. Ele au intrat deja în țară, în momentul de față sunt în drum spre centrul Aradului.

  Expoziția în aer liber rămâne la Arad doar astăzi, până la ora 17, după care marșul va continua vizitând orașele Deva, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Cincu. Exercițiul de pe teritoriul României se va termina pe 22 iulie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.