Milionar din vest, prădat! Hoțul a pus mâna pe o avere

  de - | 30 April 2017, 1:09 PM | Regional

  0

  O casă în care nu era nimeni și o metodă simplă de spargere au dus la o lovitură fabuloasă în vestul țării.

  Hoțul, un tânăr de 31 de ani, a acționat după lăsarea serii. Cel mai probabil bărbatul cunoștea zona în care a dat spargerea, iar în seara în care proprietarul nu a fost acasă, s-a asigurat ca nu îl vede nimeni, și a forțat ușa balconului de la parter cu o șurubelniță.

  Odată ce s-a văzut intrat în casă, s-a pus pe căutat și a găsit mai multe bijuterii pe care le-a luat. Paguba s-a ridicat la aproape 110.000 de lei.  Polițiștii au reușit să pună mâna pe hoț, la mai bine de o lună de la săvârșirea faptei.

  Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar Judecătoria Deva a dispus cercetarea acestuia sub măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat. El a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.