Milioane de utilizatori noi pentru platforma Signal. Whatsapp amână modificările anunțate

  de - | 16 ianuarie 2021, 8:43 PM | IT | Naţional

  0

  (foto: Profimedia imaged)

  Platforma de mesaje Signal a anunțat, vineri, că are “probleme tehnice”, pe măsură ce milioane de noi utilizatori descarcă și folosesc aplicația, potrivit BBC.

  Unii utilizatori au raportat că timp de câteva ore mesajele nu se trimiteau atât pe aplicația de mobil cât și pe cea de desktop.

  Compania a înregistrat o creștere uriașă a interesului pentru aplicație, de când rivalul WhatsApp a dezvăluit, săptămâna trecută, noile politici de confidențialitate.

  Pe Twitter, Signal a afirmat că a adăugat servere “într-un ritm record” și că lucra la restaurarea serviciului.

  “Milioane și milioane de noi utilizatori trimit mesajul potrivit căruia confidențialitatea contează”, a scris compania într-un mesaj.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.