vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Extraordinar, el e Miki cel mare! Sorin Mîneran a devenit pentru a 5-a oară campionul României la maraton (Foto)

  de Lucian Dănilă | 14 octombrie 2018, 1:01 PM | Sport

  2

  Sorin Mîneran a scris istorie în această dimineață la maraton. Este primul atlet din istoria României care a câștigat de cinci ori consecutiv titlul național la cea mai grea probă olimpică din atletism, maraton. Arădeanul originar din Ineu s-a întrecut pe sine și și-a stabilit cea mai bună performanță din carieră: 2:27:29!

  Timpul mediu pe fiecare kilometru parcurs din cei 42,2 a fost de 3:30 minute. Informația a fost postată de prietenii săi de pe grupul de Facebook cu numele Kipkelenge, un grup al îndrăgostiților de alergare.

  „Al 5-lea titlu național la maraton (in 5 ani consecutivi) și personal best pentru Sorin Mineran azi la Bucuresti, la campionatul național de maraton.

  Și nu doar atât, e și personal best (2:27:29), cu 4 min mai bine decât anul trecut și pace mediu pe 42 km de 3:30!!!

  Credem că nu mai e nimic de spus despre acest sportiv! Bravo Miki! Ești extraordinar!!!” (scrie pe grupul de Facebook, Kipkelenge)

  Da, Sorin Mîneran, ești extraordinar și ai potențial să te califici la Olimpiada de la Tokyo de peste doi ani.

  În ultimii ani ai învins peste tot. Ai câștigat luptele duse cu Federația națională de atletism care a vrut să te suspende 8 ani! Ai câștigat lupta cu ANAD, Agenția Națională Anti-Doping! Ai câștigat fiecare concurs important la care ai participat! Ești extraordinar!

  mineran 12

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.