duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mii de coreeni protestează împotriva vizitei lui Trump în Coreea de Sud

  de - | 7 noiembrie 2017, 11:38 AM | Internaţional

  0

  Mii de protestatari sud-coreeni s-au adunat în fața Ambasadei SUA la Seul, înaintea vizitei de marți a președintelui Donald Trump, scrie Capital.ro, citând Business Insider.

  În prezent, preşedintele american se află în turneu în părţile din Asia-Pacific şi a fost chemat să viziteze Peninsula Coreeană, marţi, înainte de a se îndrepta către Vietnam, China şi Filipine.

  „Am venit aici pentru a protesta pentru că mi-e teamă de un război”, a declarat un protestatar în vârstă de 37 de ani la The Washington Post,  „Şi dacă va începe un război, toţi vom muri”.

  La câteva blocuri distanţă de protestul principal, a avut loc o demonstraţie pro-trump mai mică.

  protest trump coreea de sud (1)

  Coreea de Sud este văzută ca unul dintre aliaţii cei mai strategici ai Statelor Unite, deoarece retorica dintre Trump şi Kim Jong Un din Coreea de Nord a devenit din ce în ce mai ostilă în ultimele luni faţă de programul de rachete nucleare din Coreea de Nord.

  Mii de oameni s-au adunat în faţa Ambasadei SUA la Seul, Coreea de Sud, pentru un eveniment de mai multe zile numit „Niciun Trump, Niciun Război”.

  protest trump coreea de sud (5)

  Participanţii au folosit sloganuri amuzante pentru a-şi exprima opiniile. „Vreau ca preşedintele Trump să ştie că nu vrem un război”, a declarat un activist de 32 de ani.

  Sursa foto: Business Insider

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.