luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mii de arădeni la primele două seri de cinema în aer liber

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 2:16 PM | Cultură

  0

  Primele două seri de proiecții de film în aer liber din Parcul Eminescu s-au bucurat de un adevărat fost un real succes! Peste 2000 de arădeni au venit miercuri seara să vizioneze filmul Stockholm, o producție ibero-americană. A fost îmbucurător faptul că publicul a fost foarte divers – adolescenți, tineri, familii tinere și mai puțini tineri deopotrivă.

  Proiecțiile de film în aer liber vor continua până duminică, 12 iulie, de la ora 21.30, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

  Joi, 9 iulie, de la ora 21.30 va fi proiectat filmul BĂTRÂNUL DE 100 DE ANI CARE A IEȘIT PE FEREASTRĂ ȘI A DISPĂRUT, în regia lui FELIX HERNGREN, nominalizat la Audience Award la European Film Awards, este cel mai apreciat și vândut blockbuster suedez din ultimii ani.

  Neașteptata poveste a unui bătrân de 100 de ani care decide că nu-i prea târziu s-o ia de la capăt. Mulți ar crede că îl așteaptă aventura vieții, dar nu este prima pentru Allan Karlsson: se împlinește un secol de când provoacă prăpăd în lume, iar acum e gata să se dezlănțuie din nou.
  Suedia, 114’, AP 12

  Vineri, 10 iulie, de la ora 21.30 arădenii vor putea urmări filmul SALONUL LUI JIMMY,în regia lui KEN LOACH, film în competiție la Festivalul de Film de la Cannes 2014.

  Inspirată de o poveste adevărată, pelicula îl urmărește pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se întoarce din America în satul natal și deschide un centru cultural pentru tineri. Aducând de peste ocean jazz-ul și discuțiile pe teme politice, liberale, el stârnește reacția agresivă a Bisericii și a statului conservator.

  UK, Irlanda, Franța, 123’, AP 12

  Accesul la toate proiecțiile este gratuit.

  1-Untitled_Panorama2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.