luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Sturzu, preşedintele TSD participă în perioada 6-8 august la Adunarea de Tineret a ONU

  de Special Arad | 6 august 2014, 9:22 AM | Undeva

  0

  Președintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, va participa la Adunarea de Tineret a ONU care se va desfășura în perioada 6 – 8 august la New York, informează un comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

  Potrivit sursei citate, delegația României din care face parte și social-democratul va fi condusă de către ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

  „La această ediție a Adunării participă 500 de tineri lideri din toată lumea, care vor dezbate modul prin care tânăra generație își poate dezvolta propriile competențe și modul în care tinerii devin agenți activi ai schimbării prin sport, cultură sau artă. Adunarea de Tineret a Națiunilor Unite este cel mai vechi și cel mai mare eveniment de leadership pentru tineri din calendarul anual al Organizației Națiunilor Unite.

  Este o platformă unică, creată pentru a promova dialogul și a genera parteneriate între tineri de excepție, înalți oficiali și personal ONU, sectorul privat și societatea civilă”, precizează sursa amintită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.