sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai s-a sinucis la 24 de ani după ce a înjunghiat un om! Posibila cauză: etnobotanicele (FOTO)

  de Special Arad | 29 septembrie 2015, 2:38 PM | Naţional

  1

  Nimeni nu știe ce a fost în mintea lui Mihai, tânărul de 24 de ani care l-a înjunghiat, ieri dimineață, pe un taximetris. Mama lui Mihai povestește că fiul ei era supărat pentru că nu avea un loc de muncă și renunțase la Facultatea de Matematică – Informatică.

  A vorbit cu el cu puțin timp înainte de atac. Era agitat și avea dureri. „S-a trezit dimineață și a zis că îl doare în capul pieptului. Eu i-am zis să mergem la doctor. Și a făcut baie. Și la un moment dat mi-a luat telefonul și a fugit”, a susținut Olga Jitar, mama agresorului.

  Prietenii pun comportamentul lui agresiv pe seama etnobotanicelor. Obișnuia să le consume, iar de câteva săptămâni încerca să se lase. Tocmai de aceea era agitat.

  „Mie mi-a spus că nu mai trage de vreo 2-3 săptămâni. A început să citească Biblia, să se schimbe și toate cele. Mă gândesc că de asta s-a și enervat. Sevrajul”, a precizat Eren Karatan, prietenul tânărului de 24 de ani, scrie reporterntv.ro.

  Anchetatorii vor să stabilească dacă în acea dimineață Mihai a consumat sau nu substanțe halucinogene. Astăzi, medicii legiști au făcut necropsia și au aflat cauza exactă a morții.

  „Se pare că moartea victimei s-a datorat multiplelor plăgi tăiate. Undeva la 18 plăgi, între care trei foarte grave. Cele de la nivelul toracelui i-au interesat plămânul, pleura și cordul”, a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

  Ceea ce s-a întâmplat ieri dimineață, în centrul Constanței, este de-a dreptul șocant. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere au arătat cum taximetristul atacat a ieșit din mașină, a căzut în genunchi și a cerut disperat ajutor. Un jandarm aflat în timpul liber a intervenit și a sunat la 112.

  „Am preferat să rămân în zona taximetrului pentru a mă asigura că nu se petrec alte activități în zonă. În scurt timp a sosit un echipaj SMURD”, a explicat jandarmul, scrie reporterntv.ro.

  În timp ce taximetristul atacat cerea disperat ajutor, Mihai, agresorul său, a luat-o la fugă pe străzi. A intrat prima dată în casă unor oameni din apropiere. După ce a ieșit din casa oamenilor s-a refugiat într-un bar. Aici a luat un cuțit și s-a înjunghiat. A fost dus la spital, însă în câteva ore a murit. Taximetristul atacat este în afara oricărui pericol, însă mai rămâne sub observație medicală.

  sinucis 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.