Mihai Găinușă a revenit în FM alături de Oana Paraschiv. Despre ce post de radio este vorba?

  de - | 16 aprilie 2018, 6:46 PM | Monden | Radio

  0

  După aproape un an de pauză, Mihai Găinușă a revenit în FM. El a preluat, începând de astăzi, cârma matinalului Național FM alături de Oana Paraschiv, alături de care a mai lucrat pe vremea Cârcotașilor, la Kiss FM, potrivit Pagina de Media.

  Cei doi se aud la radio zilnic, de luni până vineri, de la 7 la 10.00.

  Rețeaua Național FM, deținută de frații Micula, are 35 de frecvențe. Postul difuzează exclusiv muzică românească.

  Cei doi îl înlocuiesc la matinal pe Mihai Dacin. Potrivit Nicoletei Popa, reprezentant al postului, Dacin se va ocupa de un alt proiect editorial în cadrul postului.

  Mihai Găinușă a lucrat până anul trecut, în luna mai, la Radio Seven, post la care s-a ocupat tot de matinal. A prezentat timp de un an, între 2014 și 2015 matinalul Radio 21, iar anterior a fost timp de mai mulți ani la Kiss FM.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.