marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea Raicu pleacă de la Prima TV, după 14 ani

  de Special Arad | 17 decembrie 2014, 9:49 PM | Monden

  0

  Andreea Raicu se desparte, la finalul acestui an, de Prima TV, televiziune pentru care a lucrat în ultimii 14 ani.

  Vedeta, care a fost mulți ani imaginea televiziunii Prima TV, spune că acum „politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorințele” și cu planurile ei de viitor.

  „Politica de programe a postului nu mai corespunde cu lucrurile pe care mi le doresc în acest moment. În același timp, faptul că niciunul dintre proiectele pe care mi le-au propus nu au mai reprezentat o provocare a fost decisiv. Pentru mine televiziunea nu e doar o ocazie de a apărea pe micul ecran. Nu-mi doresc să fiu la televizor doar de dragul de a fi văzută”, a declarat Andreea Raicu, în exclusivitate, pentru Paginademedia.ro.

  Fosta prezentatoare a unor formate importante ale postului Prima TV (Big Brother, Megastar și “Reuniunea de clasă”) a mai povestit în interviul acordat Paginademedia.ro că nu va renunța la televiziune pentru că este spațiul în care se simte cel mai bine și care i-a adus “foarte multe satisfacții”.

  CONTEXT. Decizia Andreei Raicu de a părăsi televiziunea deținută în prezent de Cristian Burci vine la scurt timp după ce Mihai Găinușă a cerut insolvența Prima TV pentru „facturi neplătite de anul trecut”, iar departamentul de PR al postului a fost restructurat din cauza problemelor financiare.

  Întrebată dacă Prima TV are datorii neachitate către ea, vedeta a spus:

  „Contractul meu cu Prima TV este în derulare până la finalul anului, când am convingerea că se vor stinge și obligațiile financiare”.

  Andreea Raicu și-a anunțat despărțirea de Prima TV și pe pagina sa de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.