duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: PSD strânge semnături pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale

  de - | 20 septembrie 2021, 2:06 PM | Comunicate contra cost

  0

  Biroul Politic Permanent a luat decizia ca organizațiile PSD să demareze o acțiune de strângere de semnături de la cetățeni pentru Legea inițiată de PSD privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale. PSD va instala corturi în zonele urbane și va desfășura o campanie din ușă în ușă, precum și o campanie online.

  Parlamentarii puterii trebuie să-și amintească faptul că au fost aleși să-i reprezinte pe cetățeni în Parlament. Au deci datoria de a respecta voința celor care i-au votat, dacă aceasta se exprimă sub forma unor semnături prin care li se cere un vot pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale.

  PSD este în prezent singura formațiune parlamentară care a depus un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor la gaze și electricitate, pe o durată de 6 luni. Nivelul de plafonare va fi la prețul mediu din perioada martie-septembrie 2021.

  De asemenea, legea mai prevede o compensare cu 50% a scumpirilor plătite de români în ultimele 6 luni”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.