joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: PSD are soluții și dă asigurări tuturor celor din Sănătate că este exclus să nu-și primească salariile!

  de - | 18 noiembrie 2021, 3:31 PM | Comunicate contra cost

  0

  Imediat ce va veni la guvernare, PSD  va rezolva problema salariilor din Sănătate, reclamată de actualul titular al portofoliului. Pe de altă parte PSD îl somează pe Cîțu să înceteze să se mai agațe de scaunul de premier, în tentativa sa disperată de a-și păstra puterea și influența politică. Atitudinea sa absurdă agravează situațiile deja critice, precum cea din Sănătate.

  „În nicio circumstanță nu se poate întâmpla ca personalul medical să nu-și primească salariile. Declarația ministrului de resort pe aceasta temă pur și simplu n-ar fi trebui să existe. Medicii, asistenții au nevoie de tot sprijinul posibil acum, când se luptă până la epuizare să salveze viețile oamenilor. În niciun caz nu aveau nevoie de noi motive de îngrijorare, care să-i încarce și mai mult, chiar să-i demobilizeze.

  Salariile personalului medical trebuie să fie și vor fi plătite! Dacă bugetul rămas ministerului Sănătății nu ajunge pentru plata salariilor și a tuturor contribuțiilor aferente, soluția e ca oamenii să-și primească integral banii și să se amâne contribuțiile. Aceasta ar fi cea mai simplă soluție, care stă în pixul ministrului Sănătății și al premierului”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.