marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: PSD a susținut întotdeauna necesitatea testării elevilor ca o condiție esențială pentru ca școlile să rămână deschise

  de - | 29 noiembrie 2021, 3:53 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ministerul Sănătății nu este implicat în niciun fel în modul de procurare, distribuire și utilizare propriu-zisă a testelor de salivă, ci doar a ajutat la explicarea procedurii de utilizare pentru a facilita înțelegerea la nivelul părinților, cadrelor didactice și personalului medical.

  Cu toate acestea, PSD a susținut întotdeauna necesitatea testării elevilor ca o condiție esențială pentru ca școlile să rămână deschise. 

  Este evident că ar fi fost de dorit ca testele de salivă să fie perfect funcționale, să nu mai fie necesară asamblarea kit-ului de către profesori/elevi, din pachete distincte care conțin elementele componente. 

  Nu PSD este responsabil pentru asta, dar dincolo de orice critici, important este că, într-un final, aceste teste există, că pot fi folosite, că pot contribui la prevenirea și identificare contaminării și astfel școlile pot rămâe deschise”, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.