Mihai Fifor : Când e vorba de oameni e mai bine să măsori cu inima. (P)

  de - | 25 septembrie 2020, 12:27 PM | Politikos

  1

  Sunt Mihai Fifor, senator de Arad datorită votului dumneavoastră de acum patru ani și arădean dintotdeauna, datorită părinților mei. Închei, iată, cea mai frumoasă campanie electorală din punctul meu de vedere, prin miza pe care a avut-o: minunatul Arad.

  Vă mărturisesc cu toată limpezimea gândului și a inimii, că dintre toate funcțiile și măririle trecatoare, niciodată nu mi-am dorit nimic cu mai multă ardoare decât să îmi câștig în alegeri onoarea de a fi în slujba acestui oraș. Nu știu dacă am reușit să transmit cât de frumos îl simt și îl gândesc. Cum aș pune toată experiența și cunoștințele mele, timpul și trăirea mea, pentru Aradul nostru!
  Poate sunt lucruri pe care alții le-au spus nepotrivit sau poate mincinos despre mine și nu am reușit să le înlătur la timp, poate sunt lucruri care ar fi trebuit spuse despre mine și nu s-au spus.
  Poate uneori apropierea mea de-a lungul timpului, de alți colegi din fruntea partidului a fost interpretată în diferite feluri mai puțin avantajoase mie fără să se ia în calcul profilul meu uman: acela de camarad loial care rămâne lângă echipă până la capătul proiectului. Un om pe care ceilalți să știe că se pot baza până la capăt. Nu regret asta, dar dacă e sa vorbim de regrete politice îmi pare rău de acele puține cazuri în care interesele partidului au venit într-o formă de contradicție cu interesele cetățenilor. Când e vorba de oameni e mai bine uneori să măsori cu inima.
  Vreau să vă spun însă că mereu, indiferent de context, interesele arădenilor vor fi prima mea prioritate.
  Indiferent de rezultatul votului de duminică.
  Sau poate tocmai de aceea.

  Sunt Mihai Fifor și am ales să candidez la Primăria Aradului pentru că știu cât de sus putem să ducem acest oraș, eu împreună cu tine, cu toți ai tăi și cu toți ceilalți care mereu am privit departe.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce frumos! Ca o adevarat poveste de dragoste! Fifor si inimile oamenilor. “Când e vorba de oameni e mai bine uneori să măsori cu inima”..recunosc..aici mi-au dat lacrimile, asa om sincer, atata sinceritate si magaiere in cuvintele lui…foarte frumos! Bafta! Sper ca si alti cititori sa considere la fel si sa puna stampila unde trebuie.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.