Mihai Ciobanu, antrenorul formației Botoșani, a lăudat atmosfera de pe „Francisc Neuman”

  de Lucian Dănilă | 11 December 2021, 6:50 PM | Sport

  1

  În lipsa licenței Pro, Marius Croitoru, cel care se ocupă de pregătirea formației din Botoșani nu a avut liber la declarații. Locul său a fost luat de Mihai Ciobanu, cel care în acte este antrenorul principal al grupării din Moldova. Acesta a avut cuvinte de laudă pentru atmosfera de pe arena „Francisc Neuman”.

  „Am câștigat un punct, nu putem să spunem că suntem foarte mulțumiți, dar nici dezamăgiți. Înainte de toate, aș vrea să fac o reverență în fața publicului, arădean, a susținut echipa așa cum ne-am dori ca pe fiecare stadion să se audă publicul scandând, e formidabil.

  A fost un meci spectaculos, un meci intens, dar ăsta a fost rezultatul. Fiecare joc îl abordăm cu maxim de capacitate până la final, ne dorim mereu să câștigăm”, a spus Mihai Ciobanu.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.