miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mihaela, prima persoană vaccinată anti-Covid din România, face parte din echipa care a tratat primul caz de coronavirus din țară

  de Special Arad | 27 decembrie 2020, 12:25 PM | Naţional | Sănătate

  0

  Mulți sunt sceptici și din păcate există diferite teorii care ține lumea departe de vaccin. În același timp, astăzi, medicii din linia întâi au început să se vaccineze. Printre aceștia se afla și Mihaela, prima persoană vaccinată de la noi din țară. Tânăra are 26 de ani, este asistentă generalistă la Institutul Național “Prof. Dr. Matei Balș” și a făcut parte din echipa care, pe 27 februarie, a preluat primul pacient din țara noastră confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

   

  Ea este Mihaela Anghel, prima persoană din România care a fost vaccinată anti-COVID. În decizia ei de a se vaccina cu siguranță a contat și experiența trăită pe viu, în cele aproximativ 10 luni de la primul caz de Covid confirmat, în spitalul în care lucrează.

  Mihaela face parte din echipa celor care au fost și sunt în Linia Întâi, din echipa celor care au fost martori la tragediile prin care au trecut pacienții și familiile celor infectați cu acest virus parșiv. 

  Ei sunt adevărații eroi în lupta cu SARS-CoV-2! Lor le mulțumim pentru toate eforturile pe care le-au făcut și le vor face în continuare pentru a ține în viață cât mai mulți dintre semenii noștri!

  Astăzi am fost martorii unui moment istoric în lupta împotriva SARS-Cov-2. Astăzi este momentul în care în sfârșit se întrevede, printre nori, speranța revenirii la o viață normală. Vaccinarea împotriva Covid-19 reprezintă calea cea mai rapidă și mai sigură de gestionare a pandemiei și de limitare a acesteia.

  Vaccinarea, împreună cu respectarea în continuare a măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ne oferă șansa revenirii la normalitate. De noi depinde ca această speranță să devină cât mai repede realitate. O realitate la care visăm de foarte mult timp„, se arată într-o postare a celor din Ministerul Afacerilor Interne.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.