Mihaela, prea repede! Bocsigul plânge, un înger i-a plecat aseară în urma unui cumplit accident (Foto)

  de Lucian Dănilă | 12 noiembrie 2018, 11:31 AM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  0

  Avea doar 17 ani și tot viitorul în față. Elevă la Liceul Mihai Viteazul din Ineu, Mihaela Rusu a plecat aseară dintre noi în urma unui cumplit accident, o tragedie care lasă localitatea Bocsig, pe cei care au cunoscut-o, pe familia ei, într-un râu de lacrimi.

  Era iubită de toată lumea, era copila care îi făcea pe toți să zâmbească, era o tânără plină de viață, o persoană minunată așa cum scriu toți cei care au trimis mesaje de condoleanțe.

  „Față senină, ochi migdalați, cu multe aspirații și speranțe, prima bancă, rândul de la geam. Pentru mine așa vei rămâne. Drum lin spre o altă lume, mai bună, Mihaela! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie Monica pe contul de facebook al Mihaelei.

  Durerea e mare, iar ea va rămâne mereu așa în sufletul împietrit al mamei sale, al familiei sale, dar și al prietenilor ei. „Mihaela, prea repede”, la doar 17 ani…

  „Fata care ma făcea sa zambesc mereu, fata care ma îmbrățișa în fiecare dimineata si imi spunea sa am grija.. Fata care mereu zâmbească și liniștea pe toată lumea, fata care nu a făcut rău nimănui, fata care ma asculta dacă aveam nevoie.. Fata pe care nu o sa o mai vad zâmbind..
  Multumesc pentru tot draga prietena. Vei rămâne mereu în inima mea. Drum liniștit spre cel suflet minunat😢😭❤”, scrie Denisa.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.