marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  11 migranți prinși în apropiere de Dorobanți. Aceștia nu își justificau prezența în zonă

  de Special Arad | 21 aprilie 2023, 8:47 PM | Știri Arad

  0

  11 migranți cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici în apropierea localității Dorobanți. Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Arad spun că cetățenii străini – care provin din Pakistan, Sri Lanka, India și Bangladesh – nu își justificau prezența în zonă, astfel că aceștia au fost îndrumați să se întoarcă la adresele din orașele de reședință. Migranții erau intrați legal în România, în baza actelor personale.

  „În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de competență. În timpul misiunii, au fost identificați, în apropierea localității Dorobanți, 11 cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceștia sunt cetățeni din Pakistan, Sri Lanka, India și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, intrați legal în țara noastră în baza documentelor personale. După finalizarea tuturor verificărilor, vor fi îndrumați să se întoarcă la adresele din orașele de reședință”, au transmis reprezentații STPF Arad.

  Potrivit acestora, în perioada următoare, în zona de competență a județului Arad vor continua acțiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurilor MAI pentru prevenirea activităților de migrație ilegală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.