miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Microsoft Surface Duo va fi lansat în Europa la mijlocul lunii februarie

  de - | 2 februarie 2021, 10:47 AM | IT

  0

  Microsoft vrea să ofere primul său „smartphone”, pe care compania preferă să-l numească un fel de dispozitiv hibrid, în Europa din februarie. Este un dispozitiv pliabil, dar cu două ecrane. Clienții corporativi vor putea comanda dispozitivul cu ecran dual și sistemul de operare Android de la mijlocul lunii viitoare.

  Oficial, Microsoft a vorbit recent doar despre o lansare planificată a Surface Duo în Europa în primul trimestru al anului 2021. Smartphone-ul cu ecran dual cu sistemul de operare Android este disponibil în prezent numai în SUA. Smartphone-ul a fost lansat în august 2020 și disponibil din septembrie doar în SUA. Acolo este disponibil pentru prețuri începând de la aproximativ 1.399 dolari. Conform datelor dealerilor, acesta ar putea fi disponibil și în Germania de la mijlocul sau sfârșitul lunii februarie.

  Potrivit informațiilor de la WinFuture, mai multe magazine fizice și online din Germania au început deja să adauge Surface Duo în bazele lor de date de produse. La fel ca în Statele Unite, Microsoft Surface Duo va fi disponibil în Germania în două variante, cu 128 sau 256GB de memorie internă. Microsoft Surface Duo va concura pe piața din Europa cu Samsung Galaxy Z Fold 2, tot un telefon pliabil, dar de altă natură și de alt calibru.

  Mai exact, unul dintre furnizori vorbește despre disponibilitatea lui Microsoft Surface Duo începând cu 13 februarie 2021. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că Microsoft vrea inițial să se adreseze companiilor cu dispozitivul său în Germania, deoarece toate variantele Surface Duo enumerate în Europa sunt etichetate în mod expres cu „Pentru afaceri” sau „Comercial”. Pentru clienții privați, produsul cu cele două afișaje de 5,6 inch (14,22 centimetri) care sunt conectate la mijloc printr-o balama articulată, nu are așa mare trecere.

  Conform informațiilor site-ului sus amintit Microsoft Surface Duo va costa 1.299 euro pentru versiunea cu 128GB de stocare internă, în timp ce modelul cu 256GB stocare va fi disponibil pentru 1.399 euro. Ambele variante au o memorie RAM de 6GB, iar stocare nu poate fi extinsă.

  Momentan informațiile despre prețuri și disponibilitate menționate aici nu au fost încă confirmate de Microsoft, astfel încât, desigur, ceva se poate schimba până când Surface Duo va fi de fapt disponibil. Întrucât Microsoft se concentrează asupra clienților corporativi cu Surface Duo în Germania, dispozitivul ar trebui să fie disponibil numai în cantități mici. Nu știm dacă acest smartphone va ajunge și în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.