„Mi-au zis că sângera…” Accident dramatic la Australian Open. Meciul Anei Ivanovici a fost suspendat pentru 25 de minute!

  de Special Arad | 22 ianuarie 2016, 8:31 AM | Sport

  0

  Ana Ivanovici a fost martor la un accident neplăcut în tribunele de la Australian Open și spune că a fost destul de afectată de eveniment.

  O femeie s-a prăbușit pe scările arenei Rod Laver, fiind necesară intervenția medicului.

  Din cauza accidentului, meciul dintre Ana Ivanovici și Anastasija Sevastova a fost suspendat pentru 25 de minute, femeia fiind îngrijită de personalul de urgență al arenei și cărată pe targă până la o unitate medicală din apropiere.

  Cele două jucătoare s-au reîncălzit, iar Ivanovici s-a impus, scor 6-3, 6-3. „Sincer, a fost bine că am luat o pauză, fiindcă tremuram toată. Mi-am imaginat accidentul și nu cred că a fost plăcut. Ne-au spus că sîngera, deci, da, chiar sper să fie bine”, a explicat jucătoarea din Serbia în vârstă de 28 de ani, care s-a calificat în turul 3 la Antipozi.

   

  Sursa: gsp.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.