Baraj Fed Cup: Simona Halep duce scorul la 2-0 pentru România

  de Special Arad | 20 aprilie 2014, 11:53 AM | Sport

  0

  Atmosferă superbă creată de români, în timpul partidei a doua din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup. În ciuda faptului că România evoluează împotriva Serbiei de Paşte, peste 2000 de fani au ţinut să fie alături de Halep în a doua partidă contra reprezentantelor ţării vecine. Simona s-a impus cu 6-2, 6-4 în disputa cu Bojana Jovanovski, dar a fost vizibil emoţionată de emulaţia creată în jurul ei.

  Meciul dintre Simona Halep şi Bojana Jovanovski a început sâmbătă, însă a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în primul set din cauza ploii. Cu toate că ziua de duminică nu părea a fi cea mai potrivită pentru o prezenţă masivă la Arenele BNR, peste 2000 de fani au fost prezenţi, creând o atmosferă electrizantă, asemănătoare cu cea făcută de argentinieni la partidele din Cupa Davis.

  Românii au ţinut să îşi exprime gratitudinea faţă de Simona, probabil cea mai valoroasă sportivă a ţării în acest moment, mulţumindu-i astfel pentru ultimul an în care a cucerit 7 turnee majore şi ne-a făcut din nou, după mult timp, să visăm.
  sursa: gandul.info

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.