Mexicanul Miguel s-a împlântat în… Aradul Nou. Sâmbăta neagră a accidentelor (Foto)

  de Luci Precup | 24 ianuarie 2015, 7:59 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un student mexican – Miguel pe numele său – și-a pus în cap să blocheze tramvaiele din Aradul Nou. Și atunci?… S-a urcat pe liniile de tramvai și acolo a rămas… până nu au venit oamenii legii și trailerele să-l ridice…Nu a avut nimeni de suferit, nu a fost rănit nimeni. A… o baie de ulei s-a spart și a murdărit totul în jur. De la ce i-a venit omului să se urce cu mașina pe linii? De la drum umed și ceață… ce s-o mai lungim atât!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.