Meszar: „UTA BD nu vrea în Liga a 2-a! Am strica tot proiectul”

  de Lucian Dănilă | 23 iunie 2014, 11:47 AM | Sport

  1

  Alexandru Meszar este un președinte fericit. UTA BD a câștigat barajul de la Lugoj conra celor de la Hațeg și și-a îndeplinit obiectivul: promovarea în liga a treia. Acum, mai multe voci spun că UTA BD vrea un loc în liga secundă, profitând oarecum și de faptul că multe echipe nu se pot prezenta în al doilea eșalon din cauza problemelor financiare.

  Meszar face lumină în acest caz și spune că „nu ne dorim un loc în liga secundă. Nu am făcut niciun demers în acest sens și nici nu vom face. Ar însemna să stricăm tot proiectul, or în acest moment, din punct de vedere al lotului și al fazei în care se află acest proiect nu ne putem gândi la acest lucru. Noi vrem să construim pas cu pas, iar când va fi să ajungem acolo atunci să fim pregătiți din toate punctele de vedere”.

  Se vrea o echipă a doua la UTA BD

  În schimb, Alexandru Meszar spune că își dorește foarte mult înființarea unei echipe a doua a clubului pe care îl conduce. „Avem peste 30 de jucători în lot și este evident că nu toți pot să evolueze în liga a treia. Tocmai de aceea ne dorim neapărat o echipă a doua, dar asta depinde mult și de AJF Arad. am dori ca echipa a doua să joace la nivelul Ligii a 4-a. ar fi o echipă compusă în principal din jucători născuți în anii 1995-1996 și va fi o listă cu cei care să poată evolua atât la nivelul Ligii a 3-a, cât și la nivelul Ligii a 4-a. Ar fi cea mai bună variantă pentru noi, o variantă pe care o văd mult mai benefică decât să ne împrumutăm jucătorii la alte echipe din Liga a 4-a unde se fac doar unul-două antrenamente săptămânal…”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.