Messi nu s-a prezentat la vizita medicală a celor de la FC Barcelona

  de Special Arad | 31 august 2020, 7:43 AM | Sport

  0

  Avocații lui Lionel Messi au anunțat, sâmbătă seară, că jucătorul nu se va prezenta la vizita medicală de duminică. Iar Messi chiar nu s-a prezentat!

  Toți jucătorii și antrenorii clubului FC Barcelona s-au prezentat la testarea pentru COVID-19, mai puțin Leo Messi. Conform Marca, întreg lotul Barcelonei a fost chemat duminică la baza de antrenament pentru vizita medicală și efectuarea testelor PCR pentru COVID-19. Jucătorii au fost programați doi câte doi la cabinetul medical pentru testul PCR, iar Lionel Messi ar fi trebuit să meargă împreună cu Luis Suarez.

  La ora 10:15, ora Spaniei, Messi și Suarez erau programați pentru efectuarea testului de COVID-19. Doar Suarez s-a prezentat, în timp ce Messi nu a călcat în baza de antrenament.

  SURSA: digisport.ro

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.