Mesajul Preşedintelui României de Anul Nou | Video

  de Special Arad | 31 decembrie 2017, 1:47 PM | Politikos

  0

  Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis astăzi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu prilejul Anului Nou, adresat tuturor românilor. În mesajul său, Iohannis afirmă că românii ar trebui să îşi facă bilanţul la ceea ce au realizat şi să fie pregătiți pentru o nouă încercare a vieţii. În continuare, vă reproducem mesajul integral:

  „Dragi români,

  Ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păşi împreună în Anul Centenar. Este momentul bilanțului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre și la ceea ce ne propunem. 2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației. Viitorul ne va pune în fața unor noi provocări, iar lecțiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniți și solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi și generațiile viitoare. Vă urez tuturor un An Nou fericit și La mulți ani!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.