vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paşti

  de - | 16 aprilie 2017, 10:55 AM | Naţional

  0

  Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică, în mesajul de Paşti, că gândurile sale cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor, iar spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să ne dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

  „În aceste zile în care sărbătorim sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe Facebook.

  Preşedintele le-a transmis românilor că spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să le dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

  „Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Înviat!”, a adăugat șeful statului.

  Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

  Sursa: Digi24

  Sărbătorile pascale să vă aducă bucurii, liniște şi pace sufletească, pe care să le împărtășiți cu cei dragi! Hristos a Înviat!

  Posted by Klaus Iohannis on Saturday, April 15, 2017

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.