luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Mesajul lui Bogdan Stancu pentru UTA: „Ne vom bucura cu toții!”

  de Lucian Dănilă | 1 august 2020, 2:37 PM | Sport

  0

  Bogdan Stancu a ajuns la Arad în vara anului trecut fiind unul dintre jucătorii în care, pe atunci, noul antrenor, Gyuszi Balint, își punea bazele în construirea unei echipe cu care să atace promovarea în prima ligă.

  Stancu a fost multe etape unul dintre jucătorii de bază, având evoluții sigure în partea stângă a defensivei. O accidentare nefericită l-a făcut să stea departe de gazon. A revenit incomplet refăcut la derby-ul cu ASU Poli, meci câștigat de UTA cu 1-0, și aceasta a fost ultima sa prezență în echipa arădeană.

  Din păcate, accidentarea sa a recidivat atât în perioada de iarnă cât și în timpul pauzei generate de pandemia de COVID-19, astfel că meciurile din play-off au fost urmărite din afara terenului de fundașul grupării arădene.

  Cu o zi înainte de meciul capital dintre FC Argeș și UTA, Bogdan Stancu a făcut o postare pe Facebook, un mesaj de susținere a colegilor săi în acest dificil meci, și totodată un mesaj de încurajare:

  „În urmă cu un an, am pornit pe un drum necunoscut, neștiind atunci ce avea să mă aștepte. Când am plecat de acasă, mă gândeam că voi avea ocazia să fiu parte importantă din FAMILIA UTA și obiectivul său. Totuși, un eveniment neprevăzut m-a împiedicat: o accidentare cu urmări pe care încă mă zbat să le depășesc. Asemenea mie, această familie are acum o ultimă lupta pe care poate și TREBUIE să o ducă la bun sfârșit. Am încredere că mâine, la finalul zilei, ne vom bucura cu toții alături de colegii mei. Suporterii merita răsplata pentru tot sprijinul arătat, chiar și în vremurile mai puțin bune. HAI UTA! #victorie #promovare”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.