Mesajul „băieților cu ochii albaștri” strânge mii de reacții pe facebook

  de Mihai Todoca | 31 decembrie 2020, 3:00 PM | LOL

  0

  Noi românii suntem un popor glumeț. Oricât ar fi de rea sau de grea situația, avem un înscris în ADN să facem haz de necaz pentru că, de multe ori, nu mai avem alternativă. Oricât de dificilă ar fi situația, tot timpul găsim o portiță unde putem strecura o glumă.

  Astfel, Serviciul Român de Informații, rămânând fidel postărilor cu o tentă comică, a reușit și anul acesta să să smulgă câte un zâmbet celor care le urmăresc postările pe facebook prin mesajul de Anul Nou.

  „Să ne vedem sănătoși” este mesajul transmis de băieții cu ochii albaștri, însoțit de o mână care ține un binoclu.

  Postarea a strâns peste patru mii de reacții și sute de comentarii

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.