miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mesaje false în numele ANAF!

  de - | 7 aprilie 2023, 7:36 PM | Naţional

  1

  ANAF anunță vineri că mai mulți contribuabili au primit în cursul zilei mesaje false transmise în numele instituției prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie.

  ANAF le atrage atenția contribuabililor să nu acceseze link-ul și nici să nu transmită sumele de bani solicitate.

  • „Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF. Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!”, transmite ANAF.

  Reprezentanții ANAF reamintesc că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

  De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

  sursa: stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.