Merită votați politicienii care fug de cetățeni? (P)

  de - | 23 septembrie 2020, 10:21 AM | Politikos

  0

  De câteva mii de ani, așa imperfectă cum o știm, democrația reprezintă cea mai eficientă formă de organizare politică. Deoarece nu putem fi toți politicieni, o dată la 4 ani îi alegem pe cei în care avem încredere, pentru a legifera și administra treburile publice, în locul nostru.

  Pentru ca acest sistem să funcționeze și să dea rezultate, devine esențială relația dintre ales și alegători. Este absolut obligatoriu ca cetățenii să îi cunoască pe politicieni și astfel să le poată acorda (sau nu) încrederea.

  În pragul alegerilor locale, în Arad se conturează două abordări ale acestei relații. Avem vechea clasă politică, reprezentată de PSD și PNL, cea care acum se ferește să iasă în fața oamenilor. Din partea PNL, candidații lipsesc de la dezbateri, fiind înlocuiți de veșnicul Gheorghe Falcă, tătucul partidului.

  Din partea PSD, lucrurile sunt acoperite cu și mai multă ceață: numele partidului a fost ascuns în spatele unei alianțe, iar reprezentanții săi absentează de la orice dezbatere. Nu vor să deconteze comportamentul nociv din ultimii 4 ani, sperând că oamenii vor uita și le vor crede și acum promisiunile.

  În oglindă, alianța USR PLUS a fost și este perfect transparentă și deschisă în fața alegătorilor. Candidații noștri au participat la toate dezbaterile unde au fost invitați, din respect pentru cetățeni. Considerăm că votul trebuie dat în cunoștință de cauză, pornind de la acea relație de încredere care trebuie construită și menținută.

  Stimați arădeni, câtă încredere mai puteți avea în vechii politicieni, care nu au curajul de a veni în fața dumneavoastră? Este PNL sau PSD o soluție? V-au convins în ultimii 30 de ani? Pe noi nu ne-au convins, așa că am decis să intrăm în politică și să schimbăm modul în care se face administrație în Arad.

  Pe 27 septembrie, votați Adrian Wiener, votați alianța USR PLUS pe toate bulet inele de vot!

  Facem Aradul bine.

  (P) Articol redactat și plătit de USR PLUS Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.