duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Merită întregul nostru respect! Ei sunt olimpicii arădeni care s-au remarcat pe plan național anul acesta

  de Raluca Medeleanu | 5 iunie 2018, 1:47 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  1

  Curtea Inspectoratului Școlar Județean a găzduit în această zi însorită de marți, 5 iunie, începând cu ora 11, Gala olimpicilor naționali arădeni, un eveniment care face parte deja din tradiția învățământul preuniversitar al orașului nostru, care este organizat sub motto-ul „susținem și încurajăm excelența”.

  Fiecare elev care a obținut locul I, al II-lea, al III-lea sau vreo mențiune la etapele naționale ale olimpiadelor pe discipline, precum și la etapele naționale ale concursurilor extrașcolare în anul școlar 2017-2018, au urcat pe scenă, acompaniați de profesorii coordonatori, pentru a li se înmâna câte o medalie, o diplomă și o carte, în semn de recunoștință pentru rezultatele excepționale. Amintim doar câteva dintre domeniile la care elevii din municipiu și județ au excelat anul acesta: limba română, latină, engleză, franceză, germană, maghiară, slovacă, religie, istorie, matematică, fizică, biologie, tehnologii, sport, sau pedagogie-psihologie.

  Înainte de festivitatea de premiere propriu-zisă, au spus câteva cuvinte reprezentanții autorităților locale (Inspectoratul Școlar, Arhiepiscopia, Prefectura, Jandarmeria, Consiliul Județean, cele două Universități arădene), felicitându-i pe elevi și oferindu-le câteva sfaturi pentru viață.

  De asemenea, cei prezenți au avut parte și de două momente artistice: eleva Alexandra Drăgan, de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, a cântat muzică populară, iar elevii Școlii Gimnaziale „Sabin Manuilă” din Sâmbăteni au prezentat o serie de dansuri populare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.