miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mercedes căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiști pe autostrada A1

  de Special Arad | 13 aprilie 2024, 3:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac împreună cu polițiști din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi au depistat, pe autostrada A1, un cetățean bulgar care conducea un autoturism, estimat la valoarea de aproximativ 27.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie. Autovehiculul a fost indiponibilizat, polițiștii efectuând cercetări pentru infracțiunea de tăinuire.

  În data de 12 aprilie, politiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac împreună cu polițiști din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi au desfășurat acțiuni în sistem integrat pe autostrada A1. În urma acțiunilor, a fost oprit și identificat un bărbat, cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie.

  În urma verificărilor specifice, autoritățile de control au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Drept urmare, autovehiculul, în valoare estimată de aproximativ 27.000 de euro, a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând fi luate măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: Tânăr ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la PTF Borș II

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.