miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Melinte: „Sper să nu mă odihnesc până la iarnă. Sunt sigur că vom încheia anul pe primul loc”

  de Lucian Dănilă | 13 noiembrie 2019, 10:03 AM | Sport

  0

  Cristian Melinte a fost unul dintre cei mai buni și cei mai constanți jucători ai echipei UTA în actualul campionat. Cu toate acestea, au fost și meciuri la care Melinte a fost ținut pe banca de rezerve, iar acest lucru se pare că nu a fost uitat de fundașul născut la Timișoara.

  „Sper să nu mă odihnesc până la pauza de iarnă. Mă simt bine, sper să nu fac greșeli și să nu iau cartonaș galben, pentru că la următorul voi fi suspendat. În vacanță vom avea timp toți să ne odihnim, însă până se întrerupe campionatul, nu vom avea niciun meci ușor. Va interveni și oboseala, dar sunt sigur că până se termină meciurile din acest an vom urca pe primul loc. Sper să o facem chiar după meciul cu Gloria Buzău”, spune Melinte.

  „Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe care are jucători cu experiență, cu unii dintre ei, precum Vali Alexandru sau Vali Munteanu, chiar am fost coechipier în Liga I, la Chiajna. An de an, Vali Alexandru a fost printre marcatorii fruntași din Liga a II-a, este un atacant care nu are nevoie de foarte multe ocazii. Până acum a și marcat multe dintre goluri din faze fixe, iar noi, fundașii, trebuie să fim foarte atenți la el tocmai din acest motiv”, a declarat fotbalistul Bătrânei Doamne, căpitanul echipei în lipsa lui Cipri Rus.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.