joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Medici din Wuhan, sub anonimat pentru un documentar ITV: „Ni s-a spus să mințim despre focarul de Covid-19”

  de - | 19 ianuarie 2021, 10:23 PM | Internaţional

  1

  Medici chinezi au fost filmați sub acoperire pentru prima dată, recunoscând că și-au dat seama că noul coronavirus ar putea fi transmis de la om la om, dar guvernul le-a spus să tacă, potrivit hotnews.ro, care citează itv.com.

  Medicii seniori din Wuhan, care au asistat la unele dintre primele cazuri de infectare cu noul coronavirus, au fost filmați în secret de un jurnalist chinez pentru un documentar ITV.

  Medicii au spus că știau, fără îndoială, cât de periculos era virusul și că erau conștienți de decesele survenite încă de la sfârșitul lunii decembrie 2019.

  Unul a spus: „De fapt, la sfârșitul lunii decembrie sau începutul lunii ianuarie, ruda cuiva cunoscut a murit de acest virus. Mulți dintre cei care locuiau cu el au fost, de asemenea, infectați, inclusiv oameni pe care îi cunosc”.

  Citește continuarea pe hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.