joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Medic de pe elicopterul SMURD, moarte fulgerătoare în brațele colegilor din Constanța

  de - | 24 iulie 2023, 9:07 AM | Naţional

  0

  Este doliu în serviciile medicale de urgență din Constanța: coordonatorul bazei aeromedicale SMURD, medicul Mihai Vlad, a murit la doar 42 de ani.

  Salvatorii constănțeni sunt în șoc: nu și-au putut salva colegul care s-a stins în fața lor, cu soția, tot medic, la capătâiul său. Au fost neputincioși cu toții în fața morții, care s-a încăpățânat să îl ia pe lumea cealaltă.

  Apropiații reputatului medic Mihai Vlad povestesc înfiorați că totul s-a petrecut fulgerător.

  Acesta a plecat de acasă, cu mașina, duminică în jurul orei 4.00, ca să își aducă acasă cei doi copii aflați în vacanță. Soția, medic în Spitalul de Urgență Constanța, îl însoțea. În localitatea Mihail Kogălniceanu i s-a făcut brusc rău. Au apucat să oprească autoturismul într-o benzinărie, unde soția sa a sunat la serviciile de urgență, apoi i-a acordat primul ajutor. Medic specializat în medicina de urgență, femeia s-a luptat pentru viața soțului cu disperare, până a venit prima ambulanță să îi acorde ajutor. Ulterior o autospecială SMURD C a fost trimisă să îl salveze pe medic.

  Înmărmuriți de durere, toți salvatorii au asistat la momentul groaznic în care inima medicului s-a oprit și a refuzat să mai pornească, în ciuda zecilor de minute de manevre de resuscitare. Nu era cunoscut cu nicio afecțiune.

  Sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.