Medalii de bronz pentru doi polițiști arădeni la concursul de jiujitsu brazilian din Croația | Foto

  de Special Arad | 22 mai 2019, 9:57 AM | Sport

  0

  Bogdan Coroban și Lucian Poleac, doi polițiști arădeni, au câștigat medalii de bronz la concursul de jiujitsu brazilian desfășurat în Croația (Zadar), în perioada 17-18 mai.

  Cei doi politiști au participat la concursul organizat de Abu Dhabi International Pro – Zadar Brazilian Jiujitsu, categoria 85 de kg, centuri albe și au câștigat două medalii de bronz, reprezentând România, prin Clubul Sportiv Checkmat Romania, antrenori fiind Mihai Matei și Adi Roșu.

  Agentul șef Coroban Bogdan face parte din Poliția de Proximitate a Biroului de Ordine Publică și are la activ două misiuni internaționale în Ungaria. În acest an este eligibil pentru o misiune internațională sub egida ONU, în Somalia.

  Agentul Șef Poleac Lucian este luptător al Serviciului pt Acțiuni Speciale, cu o vechime de 15 ani, desfășurându-și toată activitatea pe această linie de muncă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.