Medalii arădene la „Europenele” de haltere pentru juniori! AMEFA și CSM au strâns cinci clasări pe podium

  de Dan Lazăr | 8 decembrie 2019, 10:36 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Campionatele Europene de juniori Under 15 și 17, desfășurate în localitatea israeliană Eliat, au prilejuit școlii arădene de haltere să se remarce. Trei medalii au fost cucerite de Florin Krupla, iar două de Dorina Tofan.

  Krupla, bronz la totalul olimpic

  Bronz la totalul olimpic pentru arădeanul Krupla Florin, cu 223 kg, în limitele categoriei 55 kg Under 17. La stilul smuls, halterofilul nostru a terminat tot pe locul 3 cu 100 Kg, în timp ce la aruncat a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului european Youth, cu 123 kg.

  Argint și bronz pentru Tofan

  Argint pentru Dorina Tofan, ACS Amefa Arad, la stilul smuls, cu 74 Kg, și bronz la totalul olimpic, în limitele categoriei 55 Kg Under 15, cu 162 Kg. Sportiva noastră a realizat 88 Kg la aruncat și a obținut o clasare pe locul 5.

  CS AMEFA (antrenori: Gheorghe Biriș și Gheorghiță Burgoci) și CS Municipal (antrenori Adrian Jigău și Pavel Sebeșan) constituie de ani de zile un vârf de lance pentru halterele tricolore.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.