luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Meciul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost întrerupt de o furtună violentă! Se va relua mâine

  de Lucian Dănilă | 3 septembrie 2023, 4:20 PM | Sport

  0

  Meciul Universitatea Cluj – Poli Iași, din runda cu numărul 8 a Superligii, se va juca mâine din minutul 54, de la scorul de 0-0. Confruntarea a fost întreruptă în debutul reprizei secunde, din cauza terenului impracticabil în urma unei furtuni violente.

  Repriza a doua începuse de câteva secunde când „centralul” Viorel Flueran a întrerupt jocul din cauza furtunii violente.

  Vântul puternic a deplasat panourile publicitare de lângă teren pe gazon. Inclusiv câțiva dintre jucători au ajutat ca panourile să fie îndepărtate de pe suprafața de joc.

  În prima repriză, „U” a ratat două bune ocazii prin Chipciu și Nistor. Apoi, Chipciu s-a accidentat, acuzând dureri musculare, astfel că sunt șanse mici ca el să joace în etapa viitoare, la Arad, cu UTA.

  Citește și:

  Vali Gheorghe a semnat cu Universitatea Cluj! A avut și alte oferte din Superliga

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.