Catalogul roș-alb! Fanii arădeni pot acorda note după egalul de la Arad: UTA – FCSB 1-1

  de Lucian Dănilă | 2 August 2021, 2:03 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Special Arad vă oferă din nou posibilitatea să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne, așa cum am făcut după fiecare meci pe care echipa roș-albă l-a disputat în această nouă ediție de campionat.

  Acum puteți acorda note jucătorilor după remiza cu FCSB, notele fiind de la 1 la 10 și se notează fiecare jucător în parte bifând la fiecare nota pe care o considerați că o merită.

  Aseară am văzut peste 8.000 de oameni pe stadion care și-au încurajat echipa până la ultimul fluier. Acum e rândul vostru să-i și evaluați pe jucători.

  * Sistemul de acordare a notelor nu funcționează, deocamdată, pe aplicațiile Android sau iOS, doar pe browserul de pe telefon / PC / laptop / tabletă.

  577
  FLORIN IACOB
  iacob 1 1

  533
  MARKO VUKCEVIC
  MARKO VUKCEVIC

  567
  DA SILVA ERICO
  erico da silva

  520
  VINKO MEDJIMOREC
  Medjimorec 1

  524
  EVGENIY SHLYAKOV
  Shlyakov 1

  521
  BATHA IDRIZ
  batha 1

  511
  JUAN PABLO PASSAGLIA
  passaglia 1

  499
  MODESTAS VOROBJOVAS
  MODESTAS VOROBJOVAS

  519
  LIVIU ANTAL
  LIVIU ANTAL

  517
  ROGER JUNIO
  ROGER JUNIO

  524
  DESLEY UBBINK
  ubbink 2

  528
  DAVID MICULESCU
  miculescu 1

  513
  FILIP DANGUBIC
  DANGUBIC

  517
  IOAN HORA
  IOAN HORA

  525
  GYUSZI BALINT
  GYUSZI BALINT ok

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.