Mavros e la un punct de titlu! Sistema s-a împiedicat de Royal Caffe! Vezi clasamentul

  de Lucian Dănilă | 12 May 2014, 4:22 PM | Sport

  1

  Liga Desavoia și-a mai consumat o etapă în acest weekend, la toate cele trei nivele de competiție. În Liga 1, lupta pentru titlu este ca și terminată. Mavros mai are nevoie de un singur punct în cinci meciuri pe care le mai are de disputat!

  Chiar dacă nu a jucat duminică, Mavros e ca și campioană. Meciul liderului cu cei de la Gloria Bujac a fost amânat, prima dată la cererea celor de la Bujac, apoi a celor de la Mavros… Chiar și așa, campionatul e ca și jucat după ce Sistema s-a mai împiedicat o dată. Echipa fraților Bota a remizat, scor 3-3, cu Royal Caffe, formație care se luptă pentru a nu retrograda în liga a doua.

  Sistema a suferit mult în acest joc, fiind obligată să revină de fiecare dată prin golurile lui Claudiu Bota, Văduva și Brebenaru, după ce Royal Caffe a condus permanent prin reușitele lui Homan, Bulza și Sas. În clasament, Mavros are 74 de puncte, iar Sistema 66, în condițiile în care Sistema mai are doar trei jocuri de disputat, iar rezultatele directe cu Mavros îi sunt defavorabile.

  Bătălie pentru promovare

  În liga a doua spectacolul este aproape la fel ca și în prima ligă, la Liga Desavoia. Am asistat duminică la două jocuri din acest eșalon, ambele foarte spectaculoase. Black Warriors a remizat, scor 3-3, cu Sporting Șoimoș, și a ratat o bună șansă de a se despinde pentru a ocupa poziția secundă, în condițiile în care Old School este ca și promovată. Într-un alt meci, Supernatural a trecut de Fair-play, scor 6-4.

  În iunie e Cupa Multinaționalelor

  Organizatorii campionatelor Ligii Desavoia organizează și în acest an Cupa Multinaționalelor. Prima ediție a acestui turneu a avut loc anul trecut, atunci participând 8 echipe. În acest an, organizatorii se așteaptă la 16 echipe înscrise, dorind să facă din această competiție una de tradiție pentru minifotbalul din Arad. Reamintim că în sezonul trecut turneul a fost câștigat de Takata Centuri.

  URMĂRIȚI GALERIA FOTO

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  liga 1

  clasament liga 1

  liga 2

  clasament liga 2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.