Matematica distractivă și abilitățile practice într-o nouă competiție la Palatul Copiilor

  de - | 25 martie 2016, 11:53 AM | Educaţie

  0

  Palatul Copiilor Arad a organizat recent, a doua ediție a Concursului Județean „Știința ca o joacă”. Competiția, coordonată de prof. Lidia Both și prof. Alina Lazăr, fost cu participare directă la secțiunile matematică distractivă și abilități practice și cu particpare indirectă la secțiunea dedicată prezentărilor powerpoint cu tema „Pământul – sursă de viață”.

  În cele două zile de concurs, sălile destinate acestui concurs au găzduit 200 de elevi din ciclul primar și gimnazial, proveniți atât de la Palatul Copiilor Arad (profesori coordonatori Ioana Achim, Andreea Boran, Lidia Both, Ioana Halja, Ana-Maria Mina, Anca Sabău, Andrei Mihaela, Manuela Codrean ), de la Clubul Copiilor Pecica (profesor coordonator Alina Lazăr) cât și de la școlile din județ.

  Rezultate foarte bune

  La secțiunea de abilități practice au participat 10 echipaje din județul Arad, cu elevi din clasele II-VIII.  „La secțiunea de jocuri logice s-au remarcat cu punctaje maxime următorii elevi de la Palatul Copiilor Arad: Bodrogean Maria, Șiclovan Lucian, Boboc Daniel, Curtuți Paul, Bodrogean Andrei, Rus Andreea, Pârv Andrei, Irina Răzvan, Ștesco Eric, dar și elevii Gorgan Bogdan, Brie Alexandra, Tonța Larisa de la Școala Gimnazială Aron Cotruș Arad, precum și Dreghici Beatrice, Băbălai Tania de la Școala Gimnazială Regina Maria și Voicu Bogdan de la Liceul Mihai Viteazu Ineu”, a spus prof. Lidia Both, cercul Multimedia.

  Elevii preocupați de Terra

  La secțiunea cu participare indirectă, destinată prezentărilor powerpoint cu tema Pământul-sursă de viață, au fost jurizate  peste 20 de lucrări provenind din județele: Arad, Bihor, Brașov, Gorj, Hunedoara, Iași și București. Organizatorii mulțumesc Asociației Părinților Palatului Copiilor Arad și sponsorului MBA Eco Partner din Cluj pentru sprijinul acordat în vederea premierii elevilor participanți.

  Matematica distractivă și abilitățile practice într-o nouă competiție la Palatul Copiilor (3)

  Moștior Melinda-Maria

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.