sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Măsurile dure impuse au dat rezultate: „Între 25.000 și 30.000 de spectatori, zilnic, la Australian Open”

  de Special Arad | 30 ianuarie 2021, 12:27 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Organizatorii Australian Open au anunţat, sâmbătă, că vor putea asista zilnic la turneul de Mare Şlem între 25.000 şi 30.000 de spectatori.

  Acest număr este unul destul de ridicat, în contextul pandemiei care a anulat multe alte evenimente, informează AFP, citată de Agerpres.

  Restricţiile foarte dure impuse în ultimele luni de Australia în privința călătoriilor au permis țării să controleze pandemia, fiind una dintre puţinele state din lume în care suporterii se pot bucura, în număr mare, de evenimentele sportive.

  Potrivit ministrul Sporturilor din statul Victoria, Martin Pakula, pe parcursul celor două săptămâni de eveniment, aproximativ 390.000 de spectatori vor fi prezenţi în tribune, ceea ce reprezintă jumătate din publicul găzduit anul trecut.

  În primele opt zile, meciurile vor putea fi văzute de 30.000 de persoane, apoi pragul va scădea la 25.000, începând cu sferturile de finală.

  Ministrul australian a precizat că speră spre finalul turneului la „o ambianţă incredibilă, nu diferită de cea văzută la toate ediţiile din anii trecuţi. (…)Nu va fi chiar la fel ca în anii trecuţi, dar va fi un eveniment internaţional cu publicul cel mai important pe care lumea l-a văzut în ultimele luni”.

  Turneul Australian Open, primul de Mare Şlem din acest an, a fost reprogramat anul acesta pentru perioada 8-21 februarie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.